Botox voor gezichtsverjonging: gladstrijken of opvullen?

25 juni 2019
In de Observatoriumkliniek in Brussel voeren wij Botox (botulinum toxine) en hyaluronzuur injecties uit voor de behandeling van rimpels. Aarzel niet om ons een persoonlijk advies (info en prijs) te vragen.
In de Clinique de l’Observatoire in Brussel (België) voeren verschillende artsen en esthetische chirurgen alle gangbare behandelingen uit met als doel het gezicht te verjongen.

Botox of hyaluronzuur?
Botox is daarvan de bekendste, omdat het rimpels wegwerkt door de spieren (die deze lelijke plooien veroorzaken) tijdelijk tot rust te brengen. Deze behandeling is eenvoudig en echt doeltreffend, maar in tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is het geen volumineuze behandeling. Als u volume nodig heeft om lippen, jukbeenderen of bepaalde plooien op te vullen, is hyaluronzuur in deze gevallen de oplossing bij uitstek.

Dus, wil je je beter voelen over jezelf, jezelf een gloed geven, of gewoon jezelf verwennen? Dit kan helpen!

Veiligheid van Botox
Botox is de eerste en meest gebruikte van al zijn concurrenten. Het is degene waarvoor we de meeste wetenschappelijke studies hebben. En het is degene die zich het minst verspreidt naar de aangrenzende spieren, en waarmee de arts de meeste precisie heeft; het is dus degene die wij gebruiken (en niet zijn concurrenten, waarvoor we minder garantie op veiligheid en doeltreffendheid hebben).

Advies voor je gezicht?
Indien u specifiek advies wenst voor uw gezicht, aarzel dan niet om ons te contacteren, onze specialisten zullen u graag de verschillende mogelijkheden uitleggen en u zo goed mogelijk adviseren in functie van uw persoonlijk geval.

U kunt ons bellen op +32.2.374.96.96 of klikken op “Gratis terugbellen” in de werkbalk rechtsboven op de homepage.

Ander nieuws

+32 2 374 96 96