Wit maken van de tanden

Tand whitening

De schittering van de glimlach …

INTRODUCTIE

Wat is bleken?

Het is een techniek die gele vlekken elimineert die na verloop van tijd op de tanden zijn gaan zitten.

Inderdaad, veel stoffen kunnen de kleur van de tanden veranderen: sommige antibiotica, koffie, thee, rode wijn, sigaretten. Ten slotte maakt veroudering het glazuur geel.

Waarom hebben wittere tanden? Een behoefte aan esthetiek

Het witter worden van tanden reageert op een behoefte aan esthetiek die steeds belangrijker wordt voor zowel mannen als vrouwen.
De mond is, met de ogen, het deel van het meest bekeken gezicht. Zij is het die we als eerste zien wanneer we spreken. De helderheid van de tanden verbetert de mond en verlicht het gezicht. Het draagt bij aan de uitstraling van het gezichtstrong> en draagt aanzienlijk bij aan de schoonheid van de glimlach.

METHODEN

Er worden drie soorten whitening voorgesteld:

1) Stoel bleken:

De tandarts maakt, na het isoleren van uw tandvlees, drie toepassingen van gel op basis van waterstofperoxide in hoge concentratie. De gel wordt vervolgens met foto geactiveerd door middel van een specifieke lamp. De duur van deze behandeling is ongeveer een uur.

2) Thuis bleken:

De tandarts neemt vingerafdrukken om een goot de exacte vorm van je tanden te maken.
Deze goot, om ofwel 1 uur 30 gedurende de dag of gedurende de nacht te dragen, gedurende ongeveer 10 tot 14 dagen, u krijgt dan de blekende gel in de juiste concentratie, afhankelijk van uw geval.

3) Gecombineerde whitening-stoel – thuis:

Tijdens dezelfde sessie voert de tandarts eerst de blekende stoel uit, gevolgd door de indruk te wekken dat de goot de exacte vorm van uw tanden heeft.
Dit wordt dan aan u afgeleverd met een bleekgel met een specifieke concentratie, waardoor een kleine onderhoudsbehandeling thuis kan worden uitgevoerd, om een perfecte schaduw voor een langere tijd te behouden.

IN DE PRAKTIJK

Een eerste consult (gratis) onderzoekt je tanden, noteert de huidige kleur en bepaalt samen met jou de ideale schaduw in vergelijking met je gezicht. De keuze tussen de drie behandelingsopties zal ook worden besproken.

Dan, in geval van bleken in de stoel, gebeurt alles tijdens de behandelingssessie. De patiënt heeft daarna niets meer te doen. In het geval van bleken thuis, is het nodig om tijdens deze periode geen kleurendrank te gebruiken.

CONTRA

Zwangere of borstvoeding gevende vrouwen, evenals melktanden.

DUUR VAN HET RESULTAAT

Twee jaar gemiddeld, waarna de behandeling opnieuw kan worden uitgevoerd volgens de wensen van de patiënt.

De gecombineerde behandeling zal uiteindelijk geadviseerd grote verbruikers van het kleuren van dranken en als zware rokers.

Onze tandarts is gespecialiseerd in het bleken van tanden.

+32 2 374 96 96