Borstlifting

Borstlifting, mastopexie in Ukkel, Brussel

Terug naar een ideale boezem

Vanwege de zwaartekracht neigt de borst geleidelijk te verdwijnen. Verschillende factoren kunnen dit fenomeen versnellen: zwangerschap, borstvoeding, gewichtsverlies, enz …

De borstlift (mastopexy) heeft tot doel de borst een ronde vorm te geven, gevuld, hoog geplaatst … Het eigenlijke symbool van jeugd, liefde, leven …

Dit is een relatief eenvoudige procedure , uitgevoerd onder lokale anesthesie in aanwezigheid van een anesthesist en zonder opname in een ziekenhuis, maar moet met grote behendigheid worden uitgevoerd en vereist volledig begrip tussen de chirurg en zijn patiënt. , om duidelijk het gewenste volume en de gewenste vorm te bepalen, evenals de locatie van de littekens.

De meest klassieke interventie bestaat uit een incisie in de vorm van een marine anker (omgekeerde T). Het stelt de chirurg in staat de borst en tepel op te tillen, terwijl alleen de overtollige huid wordt verwijderd (in tegenstelling tot de volumeverminderingsinterventies van borsten, waarbij er ook resectie is van een teveel aan klier en vet).

Er is geen toename of afname van het volume, maar een eenvoudige herpositionering !

Bij borsten die te klein zijn of een deel van hun volume kwijt zijn, kan deze ingreep eventueel worden gecombineerd met de installatie van borstprothesen in dezelfde bedrijfstijd.

Deze techniek in de vorm van een zeeanker herwint populariteit …

Deze techniek in de vorm van een zeeanker herwint populariteit, omdat de andere mogelijke ingrepen (rondom de tepelhof van de borst, etc.) vaak de tepelhof van de tepel strekken, en in elk geval alleen in zeer bijzondere gevallen mogelijk zijn.

Hoewel het eventueel kan worden herhaald indien nodig, zou deze interventie idealiter na de zwangerschap moeten worden uitgevoerd.

Dan zal het genoeg zijn om opnieuw te leren om rechtop te staan, trotse buste … en om plezier te hebben …

+32 2 374 96 96