Laser-epilatie

Laser ontharingssessies in Ukkel, Brussel

Drie kleine trucs, en ga dan weg ..

INTRODUCTIE

Traditionele ontharingsmethoden bieden slechts een tijdelijk resultaat en veroorzaken vaak allergieën, roodheid en kleine cysten als gevolg van abnormale hergroei van het haar.

Elektrolyse is effectief, maar het is een lange en pijnlijke methode.

Het nieuwste op het gebied van medische laser-applicaties, laser ontharing zorgt voor een snelle, effectieve, niet-allergene en pijnloze behandeling.

De hoogenergetische lichtstroomlaserstraal wordt geabsorbeerd door het melaninepigment dat zich in de borstelharen bevindt. Zijn energie, omgezet in warmte, zal dienen om de haarzakjes te vernietigen.

Omdat de huid niet dezelfde pigmentconcentratie bevat als het haar, zal het deze energie niet concentreren en zal het niet worden beïnvloed door de laser.

Laser ontharing is daarom het best geschikt voor een blanke huid met donker haar. De laser werkt niet op de blondine.

TECHNISCHE

Laser ontharing wordt toegepast op elk deel van het lichaam met een haar probleem.Het is niet mogelijk om alle haarzakjes in een enkele sessie te vernietigen omdat de haren verschillende fasen hebben: anagene, de actieve fase, telogene fase, de slapende fase, en catagen, de laatste fase.

Alleen de haren in de actieve groeifase zullen worden bereikt.

Aan de andere kant verschillen haargroeicycli naargelang hun locatie.Daarom is een reeks sessies noodzakelijk: het aantal en de duur van elke sessie hangen af ​​van de te behandelen regio (benen en armen worden gedaan in sessies die langer zijn dan het gezicht, omdat hun oppervlakken breder zijn, maar het zal minder duren) sessies omdat hun herhalingscyclus langer is).

Voor de overgrote meerderheid van de gevallen leiden zes sessies tot het beste resultaat.

+32 2 374 96 96