Semi-permanente en permanente make-up

Permanente en semi-permanente make-up installatie in Ukkel, Brussel

Vandaag de dag, dankzij de semi-permanente make-up technieken, alle vrouwen kan mooier en aantrekkelijker zijn in alle omstandigheden … In een paar minuten het gezicht is hertekend, de ogen lichten op, en de mond is heerlijk…

De semi-permanente pigmentatie omvat het injecteren van een plantaardige of minerale inkt in de oppervlakkige dermis, met een ultra-fijne naald. De pigmenten, niet-allergeen, kunnen samen worden gemengd om een aangepaste kleur afhankelijk van de kleur van huid en haar te verkrijgen.

Dit type pigmentatie, dat totaal verschilt van de tatoeage (type pigment, diepte en methode van injectie), kan op elke leeftijd worden uitgevoerd.

Het wordt gebruikt voor:

– Herkleur op natuurlijke wijze dunne wenkbrauwen.

– Hersenteer de contouren van de mond, plom de lippen of repigmenteer ze als hun natuurlijke kleur is vervaagd.

– Geef een glans aan de ogen, accentuering van de pigmentatie tussen de wimpers.

– Markeer het uiterlijk van een eyeliner of een licht vervaagd kohl-effect.

– Corrigeer of camoufleer bepaalde pathologieën (haasbek, littekens, reconstructie van de tepelhofborst, correctie van slecht gemaakte permanente make-up, realisatie van moedervlekken, …).

Na het aanbrengen van een verdovende crème …

Na het aanbrengen van een verdovende crème op het te behandelen gebied, de beoefenaar trekt in potlood de omtrek van de mond, wenkbrauw lijn of de lijn van eyeliner om het uiteindelijke effect te visualiseren. Na goedkeuring door de patiënt, kan het de procedure te starten.

De naalden en de pigmenthouders zijn natuurlijk steriel en wegwerpbaar. De kleine plastic container met de kleur wordt na elk gebruik zelfs weggegooid.

De ingreep duurt ongeveer een uur per behandeld gebied. In de eerste dagen zal het resultaat iets donkerder zijn dan gewenst, de uiteindelijke kleur wordt na een week verkregen.
De verkregen kleuring zal geleidelijk verdwijnen in 3 tot 5 jaar, afhankelijk van het type huid, dankzij celvernieuwing. Een controle, met mogelijk retoucheren (inbegrepen in de prijs) zal 1 tot 2 maanden na de interventie worden uitgevoerd. Een kleine jaarlijkse controle wordt aanbevolen, om een beetje boost te geven aan de kleur.

In het geval van oogbehandeling kunnen deze gedurende 24 tot 48 uur enigszins opgezwollen zijn. In het geval van een voorgeschiedenis van koortsblaasjes (“koortslippen”), wordt het aanbevolen om Zovirax- of Zelitrex-tabletten als voorzorgsmaatregel in te nemen.

In het geval van permanente make-up die slecht is gemaakt (eyeliner ook), is het mogelijk om vooraf met speciaal daarvoor ontwikkelde lasers te verwijderen.

Een innovatieve techniek, niet-allergisch, pijnloos, om de schoonheid te wekken die in u is …

+32 2 374 96 96