Mini-lift

Mini-lift sessies voor verjonging in Ukkel, Brussel

Bedieningsscherpte !

INTRODUCTIE

Wat is de minilift?

De minilift, een ingreep die tegelijkertijd het gezicht en de nek behandelt, maakt het mogelijk om een jonger en duidelijker aspect aan het gezicht te geven.

Bij cosmetische chirurgie, zijn de zichtbare ouderdom en veroudering van de huid belangrijker dan de werkelijke leeftijd. Jonger zal deze interventie uitvoeren, hoe beter de resultaten, en hoe langer ze zullen duren (gemiddeld 10 jaar).

Dat gezegd hebbende, is het zeldzaam dat we een minilift nodig hebben vóór 35 – 40 jaar.

METHODEN

De procedure wordt uitgevoerd onder lokale anesthesie, in aanwezigheid van een anesthesist, en vereist geen opname in een ziekenhuis.

De hermodellering van het ovaal van het gezicht breekt als volgt af :

– Herpositionering van het vet van het jukbeen.

– Verzwakking van de nasolabiale plooi.

– Onderdrukking van de kaken.

– Onderdrukking van de dubbele kin.

– Restauratie van de cervico-chin-hoek.

– Verzwakking van horizontale cervicale rimpels.

De minilift grijpt niet in op het bovenste derde deel van het gezicht noch op de omtrek van de mond, wat door andere behandelingen kan worden verbeterd.

De lift van de huid en de onderliggende weefsels gebeurt van nature op en neer, met volumeherstel en zonder overmatige tractie. Er is geen wijziging van de uitdrukking.

De incisie volgt nauwkeurig de omtrek van de oorschelp, waardoor deze heel weinig zichtbaar is.

Een drukverband wordt gedurende 24 uur gehandhaafd. Kleine hematomen en lichte zwelling zijn theoretisch mogelijk, maar normaal afwezig. In dit geval is vanaf de tweede dag een normaal sociaal leven mogelijk.

DUUR VAN HET RESULTAAT

Om het resultaat zo lang mogelijk te behouden, is het raadzaam om gewichtsvariaties en alcohol- en tabaksmisbruik te voorkomen, maar het zijn voornamelijk genetische factoren die de overhand hebben.

+32 2 374 96 96