Hyaluronisch zuur in de billen

Vergroting van het volume en ronding van de billen in Ukkel, Brussel

Platte billen, constitutioneel of verschenen na een gewichtsverlies of cutane spanning, zijn nauwelijks mooi. Het is mogelijk hun meer volume en ronding te geven. Deze behandeling, genoemd Macrolane op voorhand en Hyacorp nu, bestaat sinds 2007.

Deze behandeling wordt uitgevoerd onder eenvoudige lokale anesthesie en vereist geen werkonderbreking.

Er is geen probleem om later te zitten als we op de achterkant van de dijen zitten en niet op de billen.

De foto’s vóór de start van injecties met hyaluronzuur laten duidelijk de bereikte verbeteringen zien. De verhogingen door gluteale prothesen zijn door bijna alle chirurgen in de steek gelaten vanwege de frequente complicaties van deze prothesen.

Hyaluronzuur, een bestanddeel van onze weefsels, dat al vele jaren wordt gebruikt bij intra-articulaire injectie tijdens kraakbeenslijtage en bij de behandeling van rimpels.

De resultaten …

Het produkt vermindert geleidelijk tijdens anderhalf tot twee jaar, na het verdwijnen van de lichte ontstekingsvloeistof. Maar het is pas na ongeveer een maand dat het resultaat compleet is, wanneer de flexibiliteit van de weefsels zal worden gevonden.

Het product wordt zeer langzaam geresorbeerd, tussen één en anderhalf jaar. Een extra injectie bij speciale gelegenheden, zoals vóór een vertrek op vakantie, stelt u in staat om het resultaat op de lange termijn te handhaven, waarbij slechts kleine doses nodig zijn.

+32 2 374 96 96