Littekens door acné en verwijderde poriëen

Laserbehandeling van huid en spataderen in Ukkel, Brussel

Behandel meerdere huidproblemen

Multidisciplinair teamwerk dwingt artsen om zich steeds meer te specialiseren.

Als onderdeel van laserbehandelingen kunt u geavanceerde apparaten van toonaangevende fabrikanten over de hele wereld kopen.

Met deze apparaten en de ervaring opgedaan in de loop der jaren, kunnen we een breed scala van indicaties, zoals huidziekten (rimpels, gekleurde vlekken, acne littekens, etc.), cellulitis, vasculaire problemen aan te pakken en andere indicaties en dit voor alle huidtypen (licht, mat, donker en Aziatisch).

De Cutera-laser is een platform dat verschillende behandelingen mogelijk maakt volgens de gebruikte laserkoppen:

Huidverstrakking De huidversteviging verkregen met Cutera Titan is erg populair in gebieden zoals het ondervlak en de nek, evenals in sommige gevallen de armen en de maag.

Ontharen
De laser CoolGlide voordeel is om effectieve ontharing van alle huidtypes (van de lichtste tot de donkerste) bieden, terwijl ProWave soort flitslampen boete of duidelijk kunnen behandelen.

De behandeling van bepaalde vasculaire laesies
Angiomen, rosacea, erythrosis, diffuse roodheid, spataderen, varicositeiten zullen worden behandeld door apparaten zoals:

– CoolGlide Vasculaire behandeling van een breed scala van spataderen en aderen in het gezicht en de benen, inclusief diepe reticulaire bloedvaten. Uitstekende aanvulling / vervanging voor sclerotherapie.

– LimeLight, met zijn 3 programmeerbare golflengten, die veilig diffuus erytheem, telangiëctasieën in het gezicht, rosacea en solaire lentigo behandelen.

– AcuTip, de eerste gerichte behandeling voor gepigmenteerde, goedaardige en vasculaire laesies.

– Laser Genesis, verbetering van diffuus erytheem. Het is ook een uitstekende laser voor de huidtextuur, fijne lijntjes en littekens op alle huidtypes.

+32 2 374 96 96