Mesolift

Mesolift, fijne lijnen wissen in Ukkel, Brussel

Een sprankeling

De ouder wordende huid van het gezicht, hals en decolleté eerst uit fijne lijntjes en rimpels en de huid spanningsverlies. Toekomstige ontwikkelingen maken in de richting van diepere rimpels en een progressieve huid overschot.

Voor het behandelen en vertragen het verschijnsel gebruikt mesolift techniek die bestaat uit micro-injecties vrijwel pijnloos geven een gloed gekenmerkt door een verbetering van de hydratatie en exfoliatie van fijne lijntjes.

Dit mengsel bestaat uit verschillende producten die een interactie hebben op het huidmetabolisme:

– Hyaluronzuur is een natuurlijk polymeer dat veel voorkomt in menselijke bindweefsels. Het zwelt op door absorptie van water en draagt zo bij aan een grotere elasticiteit en een betere hydratatie van de huid.

– Vitaminen: vitamine A die de groei van de epidermis reguleert en het dunner worden van de dermis gerelateerd aan huidveroudering gedeeltelijk corrigeert; Vitamine E beschermt weefsels tegen aantasting door peroxiden, dankzij de antioxiderende werking; vitamine C stimuleert de synthese van collageen en remt dat van melanine; anti-carentiële vitamine B, essentieel voor de goede biologische balans van de huid; vitamine K-regulator van de microcirculatie.

Dit mengsel bestaat uit verschillende producten die een interactie hebben op het huidmetabolisme:

– Hyaluronzuur is een natuurlijk polymeer dat veel voorkomt in menselijke bindweefsels. Het zwelt op door absorptie van water en draagt ​​zo bij aan een grotere elasticiteit en een betere hydratatie van de huid.

– Vitaminen: vitamine A die de groei van de epidermis reguleert en het dunner worden van de dermis gerelateerd aan huidveroudering gedeeltelijk corrigeert; Vitamine E beschermt weefsels tegen aantasting door peroxiden, dankzij de antioxiderende werking; vitamine C stimuleert de synthese van collageen en remt dat van melanine; anti-carentiële vitamine B, essentieel voor de goede biologische balans van de huid; vitamine K-regulator van de microcirculatie.

– minerale zouten: door de verschillende cellulaire activiteiten te verhogen, stimuleren ze het weefselmetabolisme als geheel.

– coenzymes: bevordering biochemische reacties weefsels waarin ze worden geïnjecteerd en daardoor stijgt het percentage weefselreconstructie.

– nucleïnezuren: stimuleer de synthese van de nobele eiwitten van de dermis.

+32 2 374 96 96