Russische draadjes

Niet-chirurgische facelift door tensor-draden in Ukkel, Brussel

Tensoring-zoon is in veel gevallen een zeer interessant alternatief voor de chirurgische facelift bij mensen die gezichtsbehandeling willen verjongen, of gewoon bij patiënten die een facelift hebben ondergaan en die willen zorgen voor de langer durende resultaten van deze operatie.

Deze techniek omvat de implantatie van verschillende subcutane threads (8 tot 12 threads voor een complete facelift). Deze precieze, eenvoudige procedure, uitgevoerd zonder incisies of littekens, wordt uitgevoerd onder lokale anesthesie in minder dan een uur.

Deze garens, ontwikkeld in Rusland in de jaren 90 en sindsdien constant verbeterd, hebben over de gehele lengte een dubbele rij kleine tanden, waardoor het mogelijk is de huid op spanning te brengen.

Er is geen allergie of pijn. Herstel is onmiddellijk en kleine vlekken verdwijnen meestal binnen 1 tot 2 dagen. Er is dus geen sociale uitsluiting in de dagen die volgen.

Een eerste resultaat zal onmiddellijk worden waargenomen, door mechanische tractie van de weefsels, maar het zal noodzakelijk zijn om 2 tot 3 maanden te wachten alvorens het uiteindelijke resultaat te beoordelen, vanwege de toenemende aanhechting van collageenvezels.

Het ovaal van het gezicht en de holtes zal verbeteren …

Het ovaal van het gezicht en de holtes zal verbeteren, wat leidt tot een echte verjonging ervan. De draden zullen niet zichtbaar of voelbaar zijn.

Meer dan de leeftijd, is vooral het verlies van huidspanning de goede indicatie van deze techniek.

De resultaten zijn langdurig, maar voorkomen natuurlijk niet de normale evolutie van het gezicht volgens de biologische kenmerken van de weefsels van elk en de blootstelling aan de bijdragende factoren (zon, tabak, gewichtsvariatie, …).

In sommige gevallen, kan deze techniek worden gecombineerd met andere verjongende behandelingen zoals schillen, radiofrequentie, botulinumtoxine, rimpelvuller, enz., Voor een nog strakkere, gladdere en frisse huid.

Hoewel we op veel websites foto’s van resultaten vinden, wordt hun aanwezigheid echter veroordeeld door de Orde van Artsen in België, vandaar dat we hier niet laten zien. Door tegens, tijdens het overleg, zullen vele foto’s aan u getoond worden, zodat u de kwaliteit van ons werk kunt beoordelen.

+32 2 374 96 96