Volumeproducten in het gezicht

Volumeproducten in het gezicht in Ukkel, Brussel

Herstel het volume in het gezicht

De veroudering van het gezicht wordt hoofdzakelijk gekenmerkt door een loszittende huid en een verlies van het vettige medium, wat leidt tot een progressief graven van het gezicht en daardoor tot het verschijnen van rimpels en plooien.Door het volume onder de huid te herstellen, schakelt men vanzelf van een uiterlijk van hol en versleten gezicht naar een ronder gezicht, een teken van een goede gezondheid en vrouwelijkheid.

De spuit in plaats van het scalpel?

Welke producten kunnen worden gebruikt ?

– Zijn eigen vet, maar het zal geleidelijk worden geabsorbeerd in een paar maanden, en dit ondanks alle manipulaties die vooraf kunnen worden gedaan.

– Polylactisch zuur, synthetisch product, maar de implementatie vereist veel sessies en een evolutie van enkele maanden voordat het resultaat wordt verkregen.

– Hyaluronzuur, synthetische oorsprong ook volumising product veel dikker en aanhoudende dan zijn voorgangers.

Hyaluronzuur is een volumeapparaat …

Hyaluronzuur is het beste volumeproduct, ingespoten, waardoor weefsels en de huid naar boven worden gedrukt, waardoor de huid beter wordt ondersteund en gespannen. Dit alles zal ertoe bijdragen dat het gezicht er ronder en strakker uitziet dan het daarvoor was.

Eén (tot drie) sessies, afhankelijk van het gewenste volume, met een tussenruimte van twee weken, zijn noodzakelijk voor het resultaat.

Kleine injecties worden gedaan onder lokale anesthesie.

Blauwe plekken en een kleine zwelling en lokale gevoeligheid zijn mogelijk voor een paar dagen.

Het resultaat blijft ongeveer anderhalf jaar aanwezig.

Een onderhoudssessie kan tijdens de reis worden uitgevoerd als de patiënt dat wil.

Een zorgvuldige studie van het gezicht van elke persoon, geassocieerd met een diep esthetisch gevoel van de arts, evenals een perfecte kennis van het product en de injectietechnieken zullen de garantie zijn voor een echt opwindend resultaat.

+32 2 374 96 96